Harc a Suzuki Djebel 250-ért!

Biztos Ti is hallottátok, ha máskor nem, tegnap a Fókusz adásában bemutatott japán férfi történetét, aki július végén Yokohama-ból indult útnak, hogy bejárja a Földet...
Több mint egy hónapos útja után érkezett Magyarországra, ahol turistaszállón él, ami nem épp a jól nevelt és tisztelettudó lakóiról ismert, ahogy azt egy másik blogban olvashatjátok. Egyik éjszaka, sajnos - vehetjük úgy - naiv gondolatai miatt, hogy ez már egy civilizált és jólnevelt európai ország, nem csukta le a motorját, hiszen biztonságban érezte a zárt szálló kapui mögött. Sajnos Magyarországon nem mindig így működik ez... Reggelre persze már nyoma sem volt a Suzukinak.
De az együttérzés lángja lobbant a magyar motorosokban és kedves lakosokban, akik segítségüket idejüket és energiájukat nem sajnálva próbálják előkeríteni a strapabíró modellt. 

 http://galeria.totalbike.hu/blogok/2010/09/01/a_meglopott_japan/1654925_c47643c265d55b41056d85ac918a7ea2_m.jpg

Kedves Olvasók, aki látja a motort, és/vagy tud róla valamit hívja a rendőrséget, vagy látogasson el erre a blogra (ez a link egy másik bejegyzésre vezet, kérlek olvassa el aki akar vagy tud segíteni!), vagy keresse fel az RTL-t (ez a link a Fókusz riportjára mutat!). 
Kunio nevében is, köszönjük!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hogyan menekülj ki Japánba?

Japán szépségtitkok