Hanasaku Iroha


Hana Saku Iroha - több helyen így látom leírva a címét, melyet nemes egyszerűséggel HanaIro-nak rövidítenek a rajongók. A cím fordításban valami olyasmit tesz, hogy a "Színek Virágzása"... De ebbe inkább ne menjünk bele. :)

A tavaszi kemény anime felhozatalban, ez a sorozat a könnyed fiatalos és humoros vonalat képviseli, mely egy középiskolás lány életének egy meghatározó részét követi nyomon. Az izgalmakkal, szerelemmel, döntésekkel, és kemény munkával teli anime egyelőre töretlen sikerekkel rendelkezik.


Hana-Saku Iroha, a látványos anime

Névjegy:

Rendező: Masahiro Ando

Stúdió: P.A. Works

Megjelenés: 2011 áprilisa

Epizódok száma: 26

Az eredeti ötletet pedig a 2010 decemberében kiadott manga, mely a P.A. Works tizedik évfordulójára íródott. Érdemes megjegyezni, hogy a karakter design Mel Kishida-t illeti. :)A történet eleje persze bemutatja a főbb karaktereket, így a főhősnőnket, Ohana Matsumae-t és a hozzá oly közel álló, - mint később kiderül a lányba szerelmes - Koichi Tanemura-t, aki a lány legjobb barátja már gyermekkoruk óta. A bonyodalmat az okozza, hogy Ohana-nak a nagymamájához kell mennie a szünetre dolgozni. Ez azonban komoly kihívásnak bizonyulna a tokiói tinédzser lánynak, ha nem lenne ugyanolyan talpraesett akárcsak a nagyanyja, aki először semmibe veszi unokáját, és talán még keményebben bünteti, mint a többi beosztottját. 
A nagymama tehát nagyonis kemény nő, akinek egy meleg vizű fürdő, egyben hotel, van a birtokában, a Kissuishou. Ohana is itt dolgozik, mint szobalány. Hamarosan új barátokra és ellenségekre is szert tesz a szeleburdi lány, azonban egyelőre úgy tűnik minden problémát kisebb-nagyobb bakikkal de megold. Egyetlen gondja marad csupán, amellyel nem tud mit kezdeni... Az ő és Koichi kapcsolatának jövője.
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések