Bankai Festival avagy ünnepeljünk Tite Kubo-val!Gondolom nem vagyok egyedül ha azt mondom, nálunk is jó lenne tartani egy ilyen napot (fesztivált!), már csak azért is mert a magyar rajongói társadalom min. 3/4-e látott már és - nagy valószínűséggel - szereti is a BLEACH című anime sorozatot.

Miről is van szó pontosan... Sokan biztos tudják, hogy ebben az évben lépett tizedik évébe a Bleach sorozat! Ennek örömére egy nagy partit csapnak japán barátaink. Augusztus 7-én indult a Harajuku-n, Tokyo-ban. A rendezvény teljes neve: 

“Bleach 10-year Anniversary Event: Bankai Festival"

 Úgy érzem nem csak itthon lenne nagyon népszerű egy ilyen rendezvény, de Japánban mélyebb a kultúrája ... Jó lenne elmenni. Találkozni Tite Kubo-val és elkölteni egy vagyont. ^^ - Najó, az nem lenne jó, de ilyen helyen semmi sem olcsó.

A rendezvényen van egy kis rész lezárva ahol egy kiállítást rendeztek be: 

The Karakura Town History Museum - ami tíz évnyi történelmi jelentőségű (Bleach szinten) eseményt örökít meg, a rajongók nagy örömére és az alkotó büszkeségére.

Persze ahogy gondoltam is, lesz mire költeni a pénzt. A kreatív stáb 120 olyan terméket nyújt - kizárólag ezen a rendezvényen - a rajongóknak, melyet kizárt hogy nem akarsz megvenni!Megjegyzések

Népszerű bejegyzések