Random FanserviceÚjabb manga antológia, vagy valami olyasmi. :D Csak magyarosan.
118 oldalával és a Dharma-ból ismert alkotókkal felszerelkezve talán sok értékes percet szereznek nekünk. :D Lássuk mi is van a magazinban!

A honlapon így olvashatunk egy pár sort az alkotók elképzeléseiről:

"Virtuális képregénykiadónk, a Random még csak két digitális magazinon van túl, de úgy éreztük, érdemes lehet másféle irányokba is elbarangolni, mint ami az eddig megjelent képregényeinket jellemezte. A FanService lapjain így hát kevésbé az akcióra, sokkal inkább az érzelmekre helyeződik a hangsúly.

Egy új, a keleti képregény-sorozatokat idéző anyagokból álló válogatást találtunk ki, melynek lapjain első körben négy, teljesen különböző történet talált otthonra. Bűnös élvezetek, a természetfelettivel való vívódás, némi könnyed téboly, és baljós kalandozás a lélek sötét bugyraiban a mostani utazásunk tárgya. A magazin végén pedig még annak is utánajárunk, mi az a "cosplay", és miért jó az a fiataloknak, ha alkalmanként robotnak és fantasy-hősöknek maszkírozva járják az utcákat?

De egy szót se többet. Ha kíváncsi vagy, miről is beszélünk, kattints az alábbi képre, és vesd bele magad az idei nyár egyik legizgalmasabb képregényes olvasnivalójába!"

Az az igazság, hogy a magyarosan szó nem nagyon illik bele a képbe, amit az antológia ad, csak abból a szempontból, hogy magyarok írták és rajzolták. Amivel semmi bajom, sőt.

Tulajdonképpen nekem nem nyerte el a tetszésem, lehet én vártam sokat, de mindenki döntse el maga. A rajzokkal, és az effektekkel semmi bajom, nekem a történetek nem tetszenek... Nem is értem. xD Minden esetre, annak a kis csoportnak, akik még értenek is a képregény rajzoláshoz nagyon jó referencia lehet a későbbiekben.

Ezen sorok örömére mindenkinek közzéteszem a remek kis antológiát. :)

Kellemes időtöltést!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hogyan menekülj ki Japánba?

Japán szépségtitkok