Mit ne tegyél, ha nem elég a pénz amit a férjedtől kapsz...Sok mindent hallani és olvasni Japánról, az ott folyó bizarr szexuális, pedofil és hasonló bűncselekményekről. Eléggé kötött és véresen hagyománytisztelő országról beszélünk, de a mai világ mocska miatt sokminden már nem marad a szőnyeg alatt. Az egykor hagyománytiszteletéről híres Japán mára nem olyan makulátlan, mint néhány tíz éve volt. Az ország egyre inkább hasonlít egy tojásra, aminek itt-ott megrepedezett meszes héja már nem bírja sokáig magában tartani a kiáradni vágyó folyékony belső gusztustalanságot. (Persze ez csak egy szélsőséges gondolat. Ellenben, amit most alább leírok teljes mértékig valós eseményeken alapul… )

Figyelem! A cikk többeket esetleg felzaklathat...
Japánban elég elterjedt, hogy középkorú férfiak előszeretettel veszik igénybe a fiatal és nem ritkán fiatalaBB csinos lányok szolgáltatásait, akár egy csendes vacsoráról, egy webkamerás fél óráról, vagy egy love hotelben tartandó légyottról legyen szó (*). Ennek leggyakoribb oka, hogy a fiatalok, saját bevallásuk szerint nem kapnak elég zsebpénzt a szüleiktől. (Igaz, a tokiói árakkal nehéz tartani a tempót…) Manapság azonban nemcsak a lányok nem kapnak elég egónövelésre költhető összeget, hanem az anyukák sem… Legalábbis ez lehet az egyik legjelentősebb oka, annak, amivel a bizarr jelenséget magyarázhatjuk. Lássuk miről is van szó…

Nemrég lehetett olvasni, hogy hat édesanyát letartóztattak amiért interneten keresztül árulták szexuális jellegű képeiket… a gyermekeikről. A huszas, harmincas és negyvenes éveikben járó asszonyokra nyomozók akadtak az interneten, ahol vevőnek adták ki magukat, így buktatva le a pénzéhes anyukákat. Az egyik anyuka azt nyilatkozta „nem sajnálja a gyerkekeket”.

Az online aukciónak kitett gyermekek képeit 2009 óta árulták így. A gyermekek között volt olyan, aki 7 hónapos, egyébként 8 éves volt a legidősebb.

„Titokban kaptam le őt, amint a fürdőből jött kifelé.” – mondta az egyik édesanya.
A motivációt az anyukák szerint minden esetben az anyagiak hiánya jelentette. Több gyanusított az eset után megbánó volt, de csak névtelenül vállalták az interjúkat.A napokban történt eset nem az első és valószínűleg nem is az utolsó ilyen bűncselekmény.
Vannak olyan anyukák is, akik kissé többet is bevállalnak, de legalább a gyermekük meztelen képe nem kerül az internetre. Ők a lánykáik használt bugyiait adják el ilyen módon. Persze sok anyuka még ebben is átveri vevőit és saját testnedveivel, vizeletével teszi valódivá a kínált bugyikat. A nyereség szinte szédítő, hiszen az ilyen alsónemükért több ezer, rosszabb esetben tízezer körüli összeget is kifizetnek – jenben.

Az interneten pedig rengeteg helyen találhatunk ilyen különleges termékeket. Egy interjúban beszél az egyik árusító oldal adminisztrátora is.
„A mániákusok, akik megveszik ezeket, eléggé válogatósak és nem fogadnak el olyan árut, amely nem elég piszkos. Ha esetleg nem elégedettek azzal, ahogyan ezek (a bugyik) koszosak, akkor a visszatérítést követelik majd. Biztos lehetsz benne, hogy megbizonyosodnak róla, hogy valóban vizelettel piszkolták. …” – mondja. (Nemcsak vizelettel, de kakival piszkolt bugyikat is lehet így venni.) „Vannak rossz helyek is, ahol az eladók saját testnedveikkel és vizeletükkel koszolják be a kislányka bugyikat, majd valóként adják el, de a mániákusok, akik ezeket veszik megszaglásszák őket és reportolják a hamis darabokat.” – folytatja a névtelen tulajdonos.

Egyébként az ilyen termékeket igényesebb eladótól véve, hűtött és szagmentes zacskókba zárva lehet megvenni, hogy …nos, eredeti állapotában érjen a vevőhöz.
Ebben az ügyben már van egy illetékes jogszabály, mely tiltja az ilyen ügyleteket, de könnyen és gyorsan kikerülhető, hiszen csak a gyermekektől való vásárlást tiltja, bárki más adhat vehet ilyen árukat. És ki más férhetne hozzá leghatékonyabban a gyermeki fehérnemükhöz, mint az édesanya.De nemcsak Japánban vannak ilyen és hasonló bűncselekmények, így Oroszországból és Németországból is kerültek napvilágra olyan ügyek, miszerint a szülők gyermekük szüzességét árulták az internetes aukciók segítségével…
Sajnos az ún. lolita complex-el (lolicon) élő férfiak hasonló fétissel rendelkeznek, mint a pedofil társaik. Ám egyre több ilyen esetre derül fény, ami talán elrettentő és félelemkeltő lehet a vásárlók és a vevők felé is.(* A témával kapcsolatban további cikkek:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések