JF Week News - 2012. 32. hét

Gondoltam csinálok egy két ilyen bejegyzést is, hogy tudjátok milyen híreket szoktak tweetelni és retweetelni a Twitteren. :)

A hírek címeiben szereplő link a forrás cikket jelöli meg!
Előre is elnézést, ha megint gondok lennének a videó beillesztésekkel. 
Az összes szereplő videó megtalálható a Youtube csatornánkon!


Japan Week News – 32. hét


Végre bejelentették a Hatsune Miku Porject Diva f-t. A bejelentést az egyik Supercell, Ryo számmal nyitották meg melynek címe Odds & Ends. Illetve megjelentek a programban látható jelmezek is.
A Hatsune Miku Project Diva f 2012. augusztus 30-án jelenik meg PlayStation Vita-ra, PS 3-ra pedig 2013 elejére.
Íme a képek és a videó:Egy új animációs kisfilm a 5 Centimeters Per Second és a The Place Promised in Our Early Days alkotóitól.
A szívmelengető történet egy kézzel készített kitömött kis játékról szól, aki a kis tulajdonosa keresésére indul. Igaz, kevés párbeszéddel, de annál hatásosabb zenékkel csodálatos jelenetekkel tarkított. Hiába tűnik gyerekesnek a rajzstílusa, de mégis annyira imádnivaló, csodálatos módon adja át az érzelemvilágot, persze nemcsak gyermekeknek, hanem felnőtteknek is szól.Sajnos csak ilyen videókat találtam, ami azt jelenti, hogy nem tudom őket beágyazni. A teljes film megtekintéséért regisztrálni kell a premium felhasználóra, de 14 napos ingyenes kipróbálás lehetséges.


Eljött a várva várt időpont a Fairy Tail fanok fellélegezhetnek, hiszen már csak augusztus 18-ig kell várni a film bemutatójára.
A film egy titokzatos lány Éclair körül forog, akinek emlékezet kiesése nehezíti mindennapjait. A lánynak két Phoenix Stone-t kell elvinnie egy helyre, különben a varázslatos világ összeomlik.

Az eredeti történet szerzője Hiro Mashima, aki a vizuális megjelenésért is felelős volt a film készítésekor. A filmet Masaya Fujimori rendezte. A forgatókönyvet pedig Masashi Sogo írta.
Hitoma Iruma (Denpa onna a Seishun Otoko) light novel-je alapján készült. A design-t pedig Kendi Oiwa (N.H.K. Ni Youkoso) készítette.
A történetről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy időutazós és valószínűleg elég akciódús kis anime lesz. Nekem a karakter design máris meghozta a kedvem a produkcióhoz.


Íme a videó:


 

 Drying Up Alert, Fatigue Limit State” - a kampány jelmondata.
A kampányt a Sante FX szemcsepp gyártó készítette és fő központja, Akihabara: a célcsoport legkönnyebben megközelíthető helyszíne.


Imádtad a K-ON!-t és a Kill Me Baby című animéket? Akkor ez is neked való sorozat lesz!
A történet Komata Mikami fejében született, mely a Ho-kago Tea Time-ben fut, a Manga Time Kirara-n belül.

Még nincs trailer videó!A filmet nemrég jelentették be és információk szerint Tatsuyuki Nagai fogja rendezni, aki többek közt a mostanság népszerű Ano Natsu de Matteru-t, illetve az elmúlt évek egyik legnagyobb kedvencét a ToraDora!-t is rendezte.
Igaz az anime sorozat szépen véget ért, de a rajongók titokban reménykedhettek egy ilyen film megjelenésében. Azzal viszont nem számoltak, hogy a hírek szerint a TV anime történetét dolgozzák fel. Nem éppen kreatív megoldás. (Nekem kissé pénzsóvárságnak tűnik.)
Jó hír lehet, hogy a nagy változtatást az jelenti majd, hogy a történet Menma szemszögéből játszódik. Nem tudom ez mennyire adja meg a kedvet a film megtekintéséhez. Én megnézem, de nem számítok túl sok jóra.
Egyelőre semmilyen más információ nem szivárgott ki a filmről.Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hogyan menekülj ki Japánba?

Japán szépségtitkok