Sword Art Online Kreatív Rajzverseny - Eredményhirdetés!Kedves Versenyzők és Olvasók!

Végre örömmel jelenthetem be, hogy a Sword Art Online Kreatív Rajzverseny lezárult és megszülettek az eredmények is!
A Japán Fényei Blog és az AniMagazin stábja nevében köszönöm minden kedves résztvevőnek a nevezést és a türelmet. :)
Sokat tanultam ebből a versenyből, legközelebbi hasonló esemény kapcsán már okosabb és tapasztaltabb leszek, úgyhogy mindenkinek könnyebb lesz a dolga. ^^
U.I.: Aki nem találja a saját nevezett rajzát a listában, az kérem, jelezzen vissza, hogy engedélyt adjon a rajza és neve publikálására! Ennek témájában Minden jelentkezőnek küldtem egy üzenetet, amelyben leírom a publikáció részleteit.
Zsűrizés módja és menete:

A zsűrizés során a többségi pontot nemcsak a grafikailag megfelelőnek látszó művek kapták, hanem azok, melyek kreatívak is voltak. A pontozásban négy zsűritag vett részt (3 AniMagazinos tag illetve én (a JF blog szerkesztője és tulaja)), akik rajzonként max. 50-50 pontot adhattak a versenyzőnek. 15 pontot ért a fegyver és 15-t a ruházat kreatív megoldása, 10-10 pont volt továbbá a kivitelezés és az összkép. Ezért lehetséges, hogy sokan talán nem értitek, miért kerültek hátrébb a helyezésben a jobbnak tűnő rajzok.
Mivel a verseny neve is jelezte, hogy itt bizony kreatív rajzversenyről van szó, így a kevésbé tehetséges nevezőknek is volt esélyük, ha egy ötletes gondolatuk volt SAO témában.

FONTOS! Minden kedves olvasó figyelmét szeretném felhívni arra, hogy a feltöltött képek NEM a helyezés sorrendjében történtek! KIVÉTELT képez az első 10 helyezett, akiknek a műveit nagyobb méretben láthatjátok és a helyzéssel ellenkező sorrendben! (Vagyis a bejegyzés a 10. helyezettel kezdődik és az 1. helyezett művével ér véget. Még egyszer hangsúlyozom, ezek csak a nagyobb méretű képekre vonatkoznak!)

U.U.I.:
Kedves versenyzők! Azzal a jó hírrel szolgálhatok még nektek, hogy az Otaku Angel közösségi oldal jóvoltából, az első három helyezettünk egyedi virtuális érmet kaphat, ha regisztrál az otakuangel.com-on. :) 10. helyezett Shioru, aki megkért, csak a becenevét osszam meg.


9. helyezett

8. helyezett

7. helyezett

6. helyezett

5. helyezett

4. helyezett

3. helyezett

2. helyezett

1. helyezett
Ezúton is hadd gratuláljak az első három helyezettnek, akikkel e-mail-ben beszéljük meg a nyereményátvétel részleteit! :) Köszönjük a részvételt!


További nevezettjeink:
(Az alábbi művek már NEM a helyezés sorrendjében vannak feltöltve!)


 


 

Itt pedig a további helyezetteknek szeretném megköszönni, hogy neveztek a Japán Fényei első ilyen volumenű eseményén! :) Nagyon büszke vagyok, hogy ennyien jelentkeztetek és remélem a későbbiekben is részt vesztek majd JF-es eseményen. :)

Megjegyzések

 1. Nagyon jók lettek :) Legközelebb is kérünk rajzversenyt :))))

  VálaszTörlés
 2. Szerintünk is nagyon jó kis rajzok születtek. :) Még tervezek hasonló versenyeket, igaz, nem a közeljövőben. ^^"

  VálaszTörlés
 3. Mi is szeretnénk gratulálni a résztvevőknek és köszönjük Veskének, hogy meghívott minket is zsűrizni.
  Reméljük, hogy minél hamarabb lesz folytatás!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések