Legjobb 9 anime karakter, mint a nők potenciális szeretőiOlyan anime és manga karaktereket következnek, akiket a japán nők többsége szívesen fogadna be, mint szerelmét és szeretőjét. A legfrissebb nagy Ő lista következik.
9.  Snufkin - Moomin Series: „Aki környezetbarát életvitelben hisz.” A fenntartható jövőért, hölgyeim!
Snufkin egy olyan emberke, aki a saját szabályai szerint él, és a természetben lakik. Segítőkész és kedves természetű. Igazából ilyen férfiakat egyre többet találunk, ha jobban körbenézünk. Ők pedig úgy hívják magukat, hogy hippik, bohémek… stb.
8. Shinichi Kudo / Conan Edogawa - Case Closed:
Conan is egy meglepő választásnak felehet meg, főleg a magyar anime és manga fanok szemében, de ha jobban belegondolunk ő egy céltudatos, okos, életerős és helyes férfi lett volna, ha nem változik kisgyerekké…
7. Roronoa Zoro - One Piece: „Akármi is történjék, ő megvéd!”
Az egyik legjobb kardforgató, férfias és a legtöbb nőnek nagyon bejön az ilyen magabiztos és érős férfi. És amúgy is, a nők buknak a rossz fiús típusra!

6. Sebastian – Black Butler: „Ugyan megvéd, de leszidna a rossz szokások miatt.”
Szinte érzem ahogy a fülsüketítő visítás után, - miután megpillantják a fanok a 6-os számít – hosszú és fárasztó, felháborodott védőbeszédbe kezdenek, hogy bizonyítsák, Sebastian lehetne első is.
Mindenesetre, én őszintén örülök, hogy nem került az első három helyezettbe… Már csak azért is, mert habár praktikus szerető lenne, akármikor dönthetne úgy, ezúttal a minket töröl az élők soraiból. Az bizony nem lenne irígylésre méltó.
5. Seiji Amasawa – Whisper of the Heart (A könyvek hercege): „Mikor azt mondja: „Shizuku, házasodjunk össze!” a szív megdobban.”
Ahogy közeledünk a jobb helyezések felé, egyre komolyabbnak tűnő karakterek bukkannak fel, így nem kell csodálkozni, hogy Seiji is elérte ezt a helyezést. Én személy szerint nagyon kedvelem a Ghibli filmet, amiben szerepel. Egyebek iránt komoly és ambiciózus fiatal fiút játszik…
… A huszas japán nők kis nosztalgiát és talán a középiskolában vágyott szerelmüket látják benne...

4. Shinichi Chiaki - Nodame Cantabile: „Bár arrogánsnak tűnhet, legbelül gondoskodó.”
Habár krónikus bunkó a japán női lélek mégis fantáziát láthatott benne. Azt mondják, belül gondoskodó lehet… de engem ez nem győzne meg, egy kőbunkó érettségéről. Mindenesetre egy éjszakára talán megfelelne a nők legtöbbjének.
Bár pozitívum lehet még, hogy karrierjében felfelé ível és erős akaratú.


3. Shota Kazehaya - Kimi ni Todoke: „Nincs senki más, aki olyan helyes és jóindulatú lenne, mint ő!”
Őt az éretlenebbnek mondható tizenévesek többségi szavazatai juttatták el a nyerő harmadik helyre.
Segítőkész, kedves és jóképű. Egy népszerű lány manga főszereplője… Afféle győztes alkat. Mi kell még?
Egy biztos, nyerőnek tűnhet, de úgy sem bírná ki egy lány sem, hogy ne legyen a srác tökéletessége folytán krónikusan féltékeny.

2. Vegeta - Dragon Ball:
Tsunderének nevezik a japán nők, ugyanis ebben az értelemben olyan karaktereket jelöl, akik eleinte bunkónak tűnnek, de idővel kiderül róluk, hogy érzékeny lelkűek. A nők mindig is szerették az ilyen típusú férfit, akit aztán meg lehet védeni…
Azonban a tsundere típus maximum egy középiskolás diák, nem pedig egy tömeggyilkos jelzője.

1. Arsene Lupin III - Lupin III: „Olyan vele az élet, mint egy hullámvasút.”
Nagyon érdekes karaktertípus lett az első helyezett, ugyanis ötvöződik benne a kemény férfi, a bolondos barát, a szemfüles tolvaj és a jó szerető tökéletes kombinációja… Azt hiszem ehhez hozzá fűzni nem nagyon lehet semmit.
Nem csoda, ha hullámvasúthoz hasonlítják vele az életet… De egy idő után úgy is ráunnának a legkitartóbb nők is.
Ne csüggedjetek női olvasóim, hiszen a fenti karakterek habár mind kitalált figurák, köztünk élnek egy-egy változatban, a valóságban. Csak rájuk kell lelni. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hogyan menekülj ki Japánba?

Japán szépségtitkok