Bizarr részmunkaidős állások - Part I.Mint itthon is tapasztalhatjuk, egyre kevesebb a munkalehetőség, diplomásoknak, érettségizetteknek, vagy akármilyen végzettséggel rendelkezőnek is. Japánban sincs máshogy, csakhogy kedvenc távolkeleti országunkban egyre bizarrabb állásokra is pályáhatnak a munkanélküliek.

1. Alacsony, kisfiús arccal megáldott úriember kerestetik. Bensőséges munkakörnyezetben, azonnali fizetéssel.


A felnőtt film forgató Deep’s (http://www.deeps.net) keres maximum 160 cm magas felnőtt, de gyermek arcú férfiakat filmjeikhez… A színészt még aznap kifizetik, de azért érdekes kis felhívás.


2. Magas presztizsű cég keres megbízható munkatársat, ballon marketing asszisztensi posztjára.
Itthon is találunk érdekes munkákat, amelyekhez, sem ész, sem képzettség nem szükséges. Az egyik legjobb példa ilyen típusú munkára Japánból, a ballon felügyelő. A munka megkívánja a pontos és lelkiismeretes munkavégzést, hiszen a reklámozásra szánt ballonnak kellően felfújtnak, és üzemképesnek kell lennie a felszálláshoz. Sok bolt és pachinko szerencsejáték üzlet használ ilyen típusú reklámot, ezért ez gyakorinak mondható munkalehetőség is egyben.
A napi bér 5300 és 7300 jen között vannak, ami nagyjából 12000 és 17000 forint között mozog. Ez azért még részmunkaidős állást tekintve is remek fizu.3. Kellemes megjelenésű, kommunikatív és kedves munkatársat keres évek óta sikeresen futó esküvői cég.
A Dairi esküvői cég ugyanis kamu-vendég részmunkaidős állást hirdet. Ilyen melóba azthiszem sokan bele tudnánk lendülni: Elmenni egy esküvőre, beszélgetni, enni-inni, aztán bezsebelni a fizetést. Csak el ne feledkezzünk kiöltözni.
És a fizetés összege sem húzza le a szánk szélét: 10000 és 15000 jen között, azaz kb. 23000 és 35000 Ft közötti összeg.

Forrás

Én azthiszem ezt a cikket nem lehet itt befejezni, ezért hamarosan jelentkezem még érdekes munkákkal kedvenc országunkból, Japánból. :)


Bizarr részmunkaidősállások – Part II.

Bizarr részmunkaidős állások – Part III.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések