A legszexisebb napok egy otaku naptárábanMár a második olyan piros-betűs ünnepről olvasok Danny Choo honlapján, amit valószínűleg csak az otaku-k vagy a perverzebb egyének ünnepelnek meg, már csak azért is mert más normális - relatív fogalom - ember nem tartja meg.
Az első ilyen nap ... ohh még leírás közben is rámjön a nevetés :D
OPPAI DAY - avagy DIDI NAP!Miért? Kérdezheti minden értelmes ember... Nézzünk hát utána, kedves Danny Choo barátunknál.

Mivel augusztus nyolcadika van, így (08/01.) "0" = "O", "8" = "pa", "1" = "i" = ami végülis az "O(p)pai" kifejezést adja ki.A másik jeles ünnepnap az ún.:
PANTSU DAY - avagy BUGYI NAP!Itt a következőről van szó: Mivel augusztus másodikán ünneplik, amit japánul így mondanak: "8" = "pa" és ('n') "2" ="tsu" ="pantsu"! Juhééé! Már ezt is tudjuk, de jó nekünk. :D

Mindenkinek kellemes Oppai és Pantsu Napot kívánok utólag is!

U.I.: Keressetek rá Google Sensei-nél a remek képekért! :) (Oppai Day: おっぱいの日 és Pantsu Day: "パンツの日")

 U.U.I.: Köszönöm a figyelmeztetést :D Javítottam. (Remélem lesz pasi nap is vagy alsógatya nap vagy sexis felsőtest nap... xD Habár nem hiszem.)

Megjegyzések

  1. Miért kell Google Sensei-t kérdezgetnem, ha már írtál róla, akkor odafért volna annyi hogy "azaz a női mell napja" és "azaz női fehérnemű / bugyi napja" vagy valami, és akkor nem nekem kéne fordítgatni meg keresgélni egy állítólag kész cikkhez :P

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm kedves szerző! :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések