Apartment 1303Mostanában lehet hallani erről a címről, csak nem egészen ebben a formában, ugyanis megjelent a film amerikai feldolgozása, melynek az Apartment 1303 3D címet adták.
Aki teheti nézze meg az eredeti alkotást, mielőtt moziba ülne az újabb verzióra... egy kis nyáresti horror mindenkire ráfér. :)
Már elég régen volt filmes cikk is, így hát kihasználom az alkalmat, hogy olyan filmet mutassak be, ami a híres japán horrort teljes mértékig kiszolgálja.
Apartment 1303

Már elég régen volt filmes cikk is, így hát kihasználom az alkalmat, hogy olyan filmet mutassak be, ami a híres japán horrort teljes mértékig kiszolgálja.

Névjegy:

Rendező: Ataru Oikawa
Műfaj: horror
Készítő: Chiaki Harada
Író: Ataru Oikawa; Kei Oishi
Főszereplő(k): Noriko Nakagoshi; Yuka Itaya; Arata Furuta
Zene: John Lissauer; Masako Miyoshi
Stúdió: Amuse Career & Bridge T.O. Entertainment
Megjelenés: 2007. február 8.
Játékidő: 94 perc

A történet cselekménye egy nő körül forog, aki a titokzatos öngyilkosságoknak jár utána, amik a nővére lakásán történtek. A Ju-On (Átok) írójának (Kei Oishi) eredeti regénye alapján készült.Cselekményleírás következik!!

A történet egy különös esettel kezdődik. Sayaka új, 13. emeleti lakását ünnepli meg barátaival, mikor kisétál az erkélyre és véget vet az életének, leugrik a mélybe. A misztikus esemény Sayaka temetésén folytatódik, amin már Mariko, Sayaka nővére is jelen van. Mariko különleges jelenést lát, Sayaka szellem formájában azt suttogja neki: „Anya lökött”. Édesanyjukat mélyen leszújtotta Sayaka halála, olyannyira, hogy az őrület szélén állt. Ezért is Mariko elhatározza, hogy utána jár a különleges eseményeknek… Ezután már egyre csak furcsább és furcsább események történnek Mariko-val, aki visszament húga lakására, kitakarítani. Sayaka hangját hallja a telefonban, a kísérteties sikolyát, és a dolgok egyre csak súlyosabbak. A szomszéd kislány is félelmet kelt Mariko-ban, aki elmondja, hogy ilyesztőnek tartja a lakást, és hogy akik itt éltek, mind meghaltak.Mi lehet ennek a lakásnak az igazi titka, és hogy milyen félelmekkel teli jelenetekkel borzongatja meg érzékszerveinket az alkotócspat, kiderül, ha megnézed a filmet. (…)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések